Branding studio - Honest, self-identical brand stories & their conscious design communication based on a strong strategic thinking.
pause.jpg
 

Pause Coffee & Kürtös

Pause Coffee & Kürtös is a small, modern specialty coffee bar with homely atmosphere, friendly staff, and the perfect coffe no matter how you like it. 

A cél

A Pause alapítói hosszú évek óta a vendéglátásban gyűjtöttek tapasztalatot, mikor úgy döntöttek, saját kávézót nyitnak, ahol professzionális a kiszolgálás, és csak jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak. A kávé mellett a főszerepet hazájuk egyik édesség-különlegességének, a kürtöskalácsnak szánták. Egy barátságos, családias helyet képzeltek el, ahol az emberek kikapcsolhatnak, ahová minden nap betérhetnek, és ami közösséget tud teremteni. Munkánk során ezt a hangulatot fogalmaztuk meg vizuálisan.

 

A megoldás

A kávézó koncepciója megerősíti azt a hangulatot, amiben az emberek szívesen osztanak meg egy kürtöskalácsot a barátaikkal és a családjukkal. Az arculat konzisztensen adja vissza az enteriőr hangulatát: barátságos és modern, tradícionális elemekkel vegyítve, friss és világos színekkel, sok fát használva alapanyagként. 

A tipológia a mark arculatának modernségét erősíti.

A logó, az arculat, a csomagolások, az enteriőr és a  Throught designing the logo, identity, packaging, interior design and merchandising,  we’ve created a full integral project, reaching even the dress of the stuff that embeds the brand identity within the overall experience. 

 

sample_brand attributes_3.png

A small, modern specialty coffee bar
with homely atmosphere, friendly staff ,
and the perfect coffee no matter how you like it. 

sample_brand attributes_2.png

 

Pause_packaging_03_mix.jpg