Falusi
Gourmet

A falusi finomságok legjava Bicsár Attila kreatív séftől

Egy ismert séf új termékcsaládjának piaci bevezetése

kihívás

„Kifinomult, de mégis hétköznapi, ösztönös ételeket készítek egy kis csavarral és spontaneitással.” Bicsár Attila kreatív séf ennek a hitvallásnak a szellemében fejlesztette ki saját prémium termékeit. Ezt a hitvallást szeretnénk átadni mi is a Falusi Gourmet márkának készített arculati elemekkel és csomagolás designnal.

megoldás

Az arculatot és csomagolást úgy alakítottuk ki, hogy vizuálisan ugyanazt az őszinte karaktert közvetítsék, akárcsak Attila és az általa készített ételek.
Mivel új márka bevezetéséről volt szó, aminek a termékei kezdetben kisebb mennyiségben, viszont prémium üzletekben kerülnek piacra, így a tervezésnél fontos szempont volt számunkra, hogy a csomagolás könnyen és költséghatékonyan kivitelezhető legyen, mégis jól tudja átadni, hogy az üvegcsék a falusi finomságok legjavát rejtik.

amik elkészültek
  • Phasellus elementum
  • Phasellus elementum
  • Phasellus elementum
  • Phasellus elementum
  • Phasellus elementum

• márkastratégia
• logó- és arculat
• csomagolás
• image fotók

fotók: pixeltaster (fotó) feat Ustory Design Studio (koncepció & styling)

Üdv Bicsár Attila világában!
Attila 12 éves korában döntötte el, hogy szakács lesz. Vezetett már főzőiskolát, dolgozott már nagy szállodalánc konyháján, aztán kreatív séfként az Alabárdos, majd a Sauska 48 étteremben. Ami mindig jellemezte, az a munkája és a magas minőség melletti elkötelezettség, a szakmai alázat és a tanításhoz való türelem.
Kézműves termékek
gondosan válogatott hozzávalókból,
adalékanyagok nélkül,
szívvel, lélekkel készítve.
Ez a falusi Gourmet.
“Egy idős házaspár megkóstolta az ételeimet. A hölgy csillogó szemmel azt mondta: 'Istenem, visszajöttek a gyerekkori emlékeim!' - Kérhetek ennél többet az élettől?”
A Falusi Gourmet és a kakas esete
Bicsár Attila kreatív séfként folyamatosan újdonságokkal kísérletezik, de a kiindulópontját mindig az egyszerű, autentikus ízek adják. A jól ismert, hétköznapi ételeket emeli magasabb szintre. Fogásaiban, ahogy a Falusi Gourmet termékeiben is, a hagyomány és a csúcsgasztronómia, a vidék és a város találkoznak egymással. Ezt a kettőséget képviseli a Falusi Gourmet márkához kapcsolt fontos arculati elem: a kakas, a vidék büszke ura.
“Az ételeim ismerősek, de mégis új élményt nyújtanak, mindig van bennük egy kis csavar.”